Gość Kamillo Zgłoś post Napisano Maj 15, 2014 Witam,Mam taki problem, nie działa mi prawidłowo wtyczka Contact Form 7 na nowo utworzonym szablonie strony Wordpress. Czyli posiadam stronę na Wordpress i do tego utworzyłem nową podstronę w PHP, zmieniając jej cały wygląd. I teraz, aby wtyczka działała musiałem wpisać ten kod: <?php echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="12" title="Contact form 1"]' ); ?> Niestety, formularz się wyświetla, wpisuje wszystkie dane i piszę, że wiadomość została wysłana, a na e-mailu nie ma wiadomości.Na zwykłych stronach i wpisach oczywiście wystarczy wpisać: [contact-form-7 id="12" title="Contact form 1"] No, ale jak wiadomo na szablonie to nie działa...Dane w formularzu są wszystkie prawidłowe, sprawdzałem dwa razy.Co zrobić, aby to działało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2014 A maila ślesz lokalnie czy po SMTP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamillo Zgłoś post Napisano Maj 16, 2014 Prawdopodobnie lokalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2014 No to prawdopodobnie masz odpowiedź. Czy jak wysyłasz za pomocą funkcji mail(), to czy one dochodzą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamillo Zgłoś post Napisano Maj 19, 2014 (edytowany) Bawiłem się trochę zwykłym szablonem jednego wpisu usuwając obecny. Później wkleiłem ten co był i formularz zaczął działać... Cud!!! Edytowano Maj 19, 2014 przez Gość997 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach