dyzio2k11 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2014 Witam, Jest to mój pierwszy post, witam wszystkich:) Stworzyłem mały kalkulator służący do obliczania prowizji Allegro. Myślę, że komuś się przyda. Będę wdzięczny za każdą konstruktywną krytykę. Adres strony: alleprowizja.pl Ps. Sądzę, że kalkulator będzie pomocny, jeśli będziecie tego samego zdania proszę o przyklejenie tego wątku. Jeśli pomyliłem dział proszę o przeniesienie tematu;) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 15, 2014 Ładnie stylowo i nawet fajnie działa. Jeszcze tylko zareklamuj i wypromuj projekt Później możesz dodać inne kalkulatory innych portali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dyzio2k11 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2014 Dzięki Kamikadze, jakie jeszcze portale masz na myśli? eBay ma swój kalkulator... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 15, 2014 Ale możesz też wrzucić ebaja bo im więcej tym lepiej a użytkownik będzie miał przy okazji porównanie kilka firm na jednej stronie. aleo (tu nie wiem czy są opłaty), gumtree (bo chyba już są płatne, przynajmniej oferty pracy itp.) Musisz poszukać portali sprzedażowych / aukcyjnych i wrzucić ich cenniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 15, 2014 Im więcej w jednym miejscu tym lepiej. Będzie można sobie wszystko porównać bez wchodzenia na kilka stron. Pomysł bardzo dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2014 Trochę jestem zdziwiony, że nie ma informacji o liczbie zdjęć. Czyżby allegro już nie naliczało prowizji zależnej od ilości zdjęć? Kiedyś tak było. Czyżby to się zmieniło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dyzio2k11 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2014 Prowizja to procent kwoty od sprzedaży. Koszty wystawienia aukcji to inny rodzaj opłaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2014 Rozumiem. Czyli nie są to całościowe koszty wystawienia na allegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dyzio2k11 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2014 Zgadza się, ale planuję rozszerzyć funkcjonalność o kalkulacje wszystkich kosztów aukcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 16, 2014 No wiadomo jak sobie weźmiesz jakieś podświetlanie czy promowanie aukcji to zapłacisz kilka dyszek więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach