killermannnnn 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2014 Cześć, kupiłem serwer testowy na hekko.pl i mam problem. Zainstalowałem system CentOS 6.3 64bit Zdalny Pulpit i podłączyłem się zgodnie z instrukcja dostawcy przez NXClient. Teraz chciałem włączyć przeglądarke juz zainstalowana ale wywala błąd połącznia z internetem. Napisałem maila so supportu ale odpisali że mogę miec źle skonfigurowany serwer i musze sobie radzić sam. Jak to naprawić? Bo pierwszy raz cos takiego robie i nie wiem co zrobiłem źle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2014 Spróbuj ping 8.8.8.8 Działa? Jeśli tak, spróbuj ping onet.pl Działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
killermannnnn 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2014 ping 8.8.8.8 działa przy onet.pl wyskoczyło: unknown host onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 14, 2014 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
killermannnnn 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2014 Było cos takiego: # DNS1=xxx.xxx.xxx.xxx# DNS2=xxx.xxx.xxx.xxx# DOMAIN=xxx.xxx.xxx.xxx Zmieniłem na takie cos: # DNS1=ns3.hekko.net.pl# DNS2=ns4.hekko.net.pl# DOMAIN=killerma.hekko.net.pl i dajel nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 14, 2014 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
killermannnnn 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2014 Dzięki welkie. Juz działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach