TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2014 Hej, jak w temacie potrzebuje hostingu pod skrypt MuWeb z wymaganiami: Biblioteka GD Zend Optimizer Zlib Obsługa Mssql Mod_rewrite Hosting potrzebny tylko pod skrypt obsługi serwera MuOnline, mogę postawić serwer www na dedyku jednak chciałbym odizolować stronę od serwera gry. Połączenie z serwerem poprzez mssql. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2014 Hosting potrzebny tylko pod skrypt obsługi serwera MuOnline, mogę postawić serwer www na dedyku jednak chciałbym odizolować stronę od serwera gry. Połączenie z serwerem poprzez mssql. Czyli potrzebujesz dostęp do bazy danych z zewnętrznego adresu IP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2014 Czyli potrzebujesz dostęp do bazy danych z zewnętrznego adresu IP? Tak, potrzebuję hostingu który oferuję bibliotekę mssql oraz zend (Bazy mssql nie potrzebuje bo łączę się z bazą serwera dedykowanego) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2014 Rozumiem, zabrzmiało to dość dwuznacznie. Jak będziesz miał chwilę napisz mi na maila w profilu na temat samego serwera. Mam gdzieś tam rozpoczęty jakiś projekt i może byś był zainteresowany pociągnięciem tematu. Oczywiście wszystkie niezbędne zasoby - serwery dostarczam bez względu na wielkość (w granicach rozsądku). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2014 Bump, podbijam. Poszukuję hostingu z tymi bibliotekami w miarę szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2014 Chyba musisz sobie zainwestować w jakiś tani VPS... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2014 Chyba musisz sobie zainwestować w jakiś tani VPS... Aktualnie mam to na dedyku z OVH jednak jestem zbyt leniwy aby tego pilnować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2014 Można zamknąć, kupiłem serwer na home z obsługą mssql Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach