Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2014 (edytowany) Witam szukam skryptu do zgłaszania przez zewnętrznych ludzi/gości błędów bugów itp. aby był status czy Dany administrator przyjął błąd i oczywiście jaki postęp w tej sprawie. //@ Fajnie jak by był po polsku Flyspray - podoba mi sie lecz nie moge ustawić aby zaliczało polskie znaki bo wyskakuje with params {Not a żćą,1,1,1,0} Failed! (Incorrect string value: '\xC5\xBC\xC4\x87\xC4\x85' for column 'resolution_name' at row 1) Edytowano Maj 11, 2014 przez Cad0s (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 11, 2014 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2014 Zmień kodowanie na tabeli i przyjmie ci polskie znaki tez miałem tak ostatnio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2014 właśnie zmieniam i * pupa* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2014 Skorzystaj z tego http://www.phoca.cz/download/category/17-phoca-changing-collation-tool Mi to pomogło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2014 Działą @ Up nie próbowałem @@ Rozwiązanie Eksportuj, zmień na utf8 ręcznie, importuj i działa @@@ Jak by ktoś miał jeszcze inne propozycje to słucham odnośnie bug trackera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach