unlimited 7 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2014 (edytowany) Jak zrobić by po wejściu na moją stronę cały czas grała muzyka w tle niewidoczna na pełen głos? Próbowałem różnych kodów <audio> ale po wejściu na stronę nie słyszę muzyki. Plik audio .mp3 wrzuciłem do public_html w którym strona działa w index.html <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> <html> <head> <META HTTP-EQUIV="content-type" CONTENT="text/html; charset=UTF-8"> <title>tytuł</title> </head> <frameset cols="*"> <frame name="main" src="link" scrolling="auto" noresize> <noframes> <body> Twoja przeglądarka nie obsługuje ramek. / Your browser doesn't support frames. </body> </html> Edytowano Maj 10, 2014 przez unlimited (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2014 To jest strona zespołu jakiegoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2014 czemu definiujesz HTML 4.01 Loose zamiast HTML 5 ?? meta też jest źle napisana... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unlimited 7 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2014 Żadnego zespołu, po prostu chce żeby mi grała muzyka w tle jedna wybrana .mp3 To co tam mam zmienić NetMat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2014 (edytowany) Ja bym to napisał tak : <!DOCTYPE HTML> <html> <head> <meta charset="utf-8"> <title>tytuł</title> </head> <body> <audio loop="loop" autoplay="autoplay"> <source src="jakas_muzyka.mp3" /> </audio> </body> </html> zmień "jakas_muzyka" na swoje. edit : Zapomniałem że chcesz bez playera kod poprawiony. Edytowano Maj 10, 2014 przez NetMat (zobacz historię edycji) 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likufanele 77 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2014 Żadnego zespołu, po prostu chce żeby mi grała muzyka w tle jedna wybrana .mp3 No to zastanów się dobrze, bo ja taką stronę od razu zamykam. Generalnie jest to zły pomysł, jeśli nie dodasz możliwości wyłączenia tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2014 Ja szczerze mówiąc też nie lubię serwisów, które witają mnie muzyką. Zresztą w standardzie głośniki mam wyłączone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2014 Lepie zamieścić jakiś prosty player Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2014 Zgadza się. Wtedy ten kto będzie chciał posłuchać muzyki będzie mógł ją włączyć lub wyłączyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach