Assur92 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 Witam Potrzebuję pomocy w konfikuracji serwera VPS opartego na windows serwer 2008. Wstępnie skonfigurowałem VPSa do działania(apache, hp, mysql działa ok), ale nie mogę poradzić sobie z udostępnieniem tego w sieci. Potrzebuję do VPSa przypisać 2 domeny, ale niestety mam problem z powodu braku wiedzy. Szukałem poradników, manuali oraz próbowałem po omacku coś wykombinować, ale niestety nie jestem w stanie zmusić tego do działania. Czy istnieją jakieś sprawdzone poradniki by się z tym uporać? Niestety ja nic dobrego nie mogę znaleźć lub gdzieś popełniam błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BackupFTP.pl 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 http://biznes-host.pl/help/przypisanie_domeny_do_serwera_vps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Assur92 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 Niestety VPS nie jest zakupiony w biznes-host. VPS zakupiony w mintshost, gdzie jeśli chodzi o gotową pomoc techniczną to kończy się na 2 wątkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BackupFTP.pl 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 Wystarczy załozyć u Nas ( w biznes-host.pl) konto w panelu klienta i dane do panelu klienta = dane do panelu dns.biznes-host.pl Możesz napisac mi na PW jak będzie problem to chętnie pomogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach