aktez32 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 (edytowany) Siemka chetnie kupie jakis dobry serwer VPS lub Dedykowany pod serwery gier żeby nie było lagów i dało sie jakos grac , dzieki.myslalem nad tym co wy na to ? https://i-hosting.co/overstockalbo to ? http://webh.pl/serwery-vps-ssd cena max do 110zł. Edytowano Maj 8, 2014 przez aktez32 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 Co ty chcesz stawiać gry na openvz ? Wariat. Zależy jeszcze jaka to ma być gra bo ten dedyk to tylko 5GB ramu ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktez32 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 chodzi o serwery do minecrafta xD macie cos do 110zł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 mintshost najtańszy dedyk. Zagadaj o więcej RAM. Nic lepszego nie znajdziesz w tym budżecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktez32 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 wiec radzicie mi kupic dedyka pod serwery niz vps? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 Jak VPS to tylko KVM, więc lepiej wyjdzie Cię dedyk w stosunku moc/cena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 może coś w chmurze ?? taniej wyjcie niż taki dedyk nawet z mintshost'a, w rootbox.com masz 2 vCPU i 4GB RAM za około 80 zł, na start powinno dać radę ewentualnie VPS z mintshost za 99 zł - 4x2.8 GHz i 4 GB RAM https://www.mintshost.pl/vpskvm.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktez32 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 dobra to teraz tak juz powiedzcie mi kompletnie co mam brac tego vps czy dedyk bo chce już brac;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 Napisz swoje GG na PW : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 To zależy na co Cię stać, na dedyka musisz pomnożyć tą sumę dwukrotnie, a jeśli chodzi o VPS to ten profesjonalny z mintshost'a będzie dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 A może dedyka z kimsufi tego z 16 gb ramu i i3? Kosztuje zaledwie 20 ojro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktez32 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 ok moje gg : 28397865 jeszcze poczeekam z zakupem wiec co mi proponujecie pod te serwery do minecrafta? tak juz bez spamowania wiecej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 Weź kimsufi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktez32 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 wiecie kiedy bd ta oferta na kimsufi wkoncu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 http://www.kimsufi.com/pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktez32 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 ale nie ma tej oferty i5 bo wylaczyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 (edytowany) Cóż za pomysł, odpalić serwer do gierki w Kanadzie... z pingiem 120 - 140 ms do Polski, na pewno nie będzie lagowało. A tak na serio, mintshost czy rootbox.com posiadają serwerownie w Polsce, co się równa niskie pingi, albo się dogadaj z mintshost aby ci więcej ramu dorzucili, albo kup serwer VPS (oferta Professional) z mintshost i będziej okej to jest najlepsza i najtańsza opcja. Edytowano Maj 8, 2014 przez NetMat (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktez32 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 (edytowany) profesjonalna VPS kosztuje 594 zł na minthost dobra sam juz nie wiem kazdy mówi co innego , dajcie mi link do najlepszej oferty i chce wkoncu cos wybrac dzieki wielkie i tak wszystkim. Edytowano Maj 8, 2014 przez aktez32 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 profesjonalna VPS kosztuje 594 zł na minthost dobra sam juz nie wiem kazdy mówi co innego , dajcie mi link do najlepszej oferty i chce wkoncu cos wybrac dzieki wielkie i tak wszystkim. Ty chcesz te 110 zł brutto wydać rocznie na serwer ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktez32 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 na miesiac aaaa sorry xD nie zauwarzyłem:D dobra to mam kupywac ten vps profesional napewno bo bd zamawial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 na miesiac aaaa sorry xD nie zauwarzyłem:D dobra to mam kupywac ten vps profesional napewno bo bd zamawial Możesz jeszcze do nich napisać czy byliby tak uprzejmi i dorzucili Ci ramu do serwera dedykowanego (tego za 99zł) za jakąś małą opłatą. I to są najtańsze opcje dla Ciebie, raczej w Polsce taniej już nie znajdziesz. Tak więc albo dedyk, albo ten VPS na KVM za 99 zł. Napisz do nich, na pewno się dogadacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktez32 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 Witam odpisali mi :Witam,Niestety nie ma takiej możliwości, serwer jest zbyt tani aby dodać gratisowy RAM.to brac ten dedyk czy vps? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzejkob 9 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 Napisałeś im zapewne że chcesz ram gratis. Za free. Powiedz że dopłacisz za niego... Mintshost byłby dobrym wyborem według mnie Sprawdź PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 Cóż za pomysł, odpalić serwer do gierki w Kanadzie... z pingiem 120 - 140 ms do Polski, na pewno nie będzie lagowało. A tak na serio, mintshost czy rootbox.com posiadają serwerownie w Polsce, co się równa niskie pingi, albo się dogadaj z mintshost aby ci więcej ramu dorzucili, albo kup serwer VPS (oferta Professional) z mintshost i będziej okej to jest najlepsza i najtańsza opcja. Jak już to na wirtualce kvm, bo na openvz w mintshoscie nie za fajnie jest hostować serwer gry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 Napisałeś im zapewne że chcesz ram gratis. Za free. Powiedz że dopłacisz za niego... Mintshost byłby dobrym wyborem według mnie Sprawdź PW. Mam takie samo zdanie Co do serwera, VPS chyba będzie lepszym rozwiązaniem ponieważ masz udostępnione cztery rdzenie po 2.8 GHz, jest to pełna wirtualizacja więc z nikim nic nie dzielisz (chyba że łącze) ale to minecraft, nie streaming filmów full hd, nawet dzielona rurka da radę, a zasobów będziesz posiadał więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach