gibek2 12 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2014 Witam próbuje skonstruować cos takiego : http://bartlomiej-dalek.bl.ee/resp/ i nie ma żadnego problemu z tym że nie radzę sobie jak to zrobić aby było w pełni responsywne. Czyli oczekuję efektu aby kwadrat zmieniając swoją rozdzielczość to to tło oczywiście się dopasowywało do niego ale juz na samym początku mam problem ponieważ jak dodam procenty to nie działa overflow: hidden; . Proszę o pomoc nie mogę sobie z tym poradzić ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2014 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2014 Czy chodzi może o responsywne grafiki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gibek2 12 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2014 W takim razie przepraszam, jeszcze raz ten przykład zrobiłem na "sztywno" czyli zawsze ma te same wymiary szerokość i wysokość, chciał bym zrobić to samo tylko w wersji responsywnej. Kwadrat różowy zmieniając swoją wysokość i szerokość chciał bym aby tez dopasowywalo sie jednocześnie do niego to tło które go przykrywa jak sie najedzie na ten kwadrat główny różowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach