Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2014 Coś mieszaliście na forum? Od jakichś dwóch dni posypało mi się wyświetlanie nowej zawartości: Przepraszamy, nie znaleziono treści. A powiadomienia o odpowiedziach na maila przychodzą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2014 Działają. Pacnij z lewej strony typ zawartości na Forum a przedział czasu na Nowe od mojej ostatniej wizyty, to się pewnie pojawią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2014 Zawsze działała nieprzeczytana zawartość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Maj 6, 2014 Działa poprawnie u mnie, upewnij się co masz zaznaczone po lewej tak jak kafi napisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2014 Tak przy okazji, coś wiadomo z tymi sygnaturkami, tam działa tylko HTML w tej chwili? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2014 Przyszło pełno powiadomień o odpowiedziach do tematu Biznes-Hosta, wchodze w nową zawartość, której nie czytałem i mam: Przepraszamy, nie znaleziono treści.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2014 Ni chugona nie trybi w dalszym ciągu. Zainstalowałem nawet operę, zalogowałem się i nic. Żadnych nowych postów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 7, 2014 Nawet z dzisiaj? Możesz dać zrzut z ekranu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2014 Z boksu nowe tematy: [Oferta] Linki SEO z prywatnych presell (2x50+50 gratis) / 1 odpowiedzi Portfolio grafika - MazuLuka / 0 odpowiedzi Hosting GoDaddy / 4 odpowiedzi WHMCS - odnowienie licencji, przeniesienie i zmiana właściciela / 2 odpowiedzi TightVNC - pulpit zdalny / 0 odpowiedzi a co mam w zawartości: http://imageshack.com/a/img836/3799/zih4.png Przy okazji zaznacze, że z WHT korzystam tylko na swoim lapku i na firefoxie. Myślałem, że coś z przeglądarką, jednak na operze to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Maj 7, 2014 Rozwiązanie? http://awesomescreenshot.com/08e2rmep40 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2014 Tu nie chodzi o zawartość w której ja uczestniczyłem - bo pomimo zaznaczenia nie trybi. Nie widze żadnych nowych postów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Maj 7, 2014 Chodzi o odznaczenie "Pozycje śledzone przeze mnie", a nie zaznaczenia. W tym boxie "Inne" ma być pusto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach