kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2014 Cześć. Mam problem z pewną modyfikacją w pliku style.css, a mianowicie tekst wystający poza wyznaczone miejsce. Dla kogoś ogarniętego to pewnie 5-10min roboty Problem występuje tylko na najnowszej wersji Firefoxa. Jeśli ktoś jest w stanie pomóc, to zapraszam na PW, wyślę link do strony, powiem dokładnie co i gdzie jest nie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2014 Cześć. Mam problem z pewną modyfikacją w pliku style.css, a mianowicie tekst wystający poza wyznaczone miejsce. Dla kogoś ogarniętego to pewnie 5-10min roboty Problem występuje tylko na najnowszej wersji Firefoxa. Jeśli ktoś jest w stanie pomóc, to zapraszam na PW, wyślę link do strony, powiem dokładnie co i gdzie jest nie tak. Chłopie, podaj link do strony i na czym polega problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2014 Chłopie, podaj link do strony i na czym polega problem. Wysłałem Ci na PW co i jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2014 Wielkie dzięki dla pedro84 za pomoc, wszystko śmiga, temat do zamknięcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach