outmc 1 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2014 Witam Kilka lat temu miałem pożyczkę w providencie - spłaciłem . Od tego czasu dostaję smsy , listy z propozycjami kolejnych pożyczek. Co zrobić by listy/ smsy przestały być do mnie wysyłane ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dmho Zgłoś post Napisano Maj 5, 2014 Zadzwoń do nich i powiedz żeby usunęli Twoje wszystkie dane. Jak coś będzie nie tak, to wyślij poleconym. Powinni się do tego ustosunkować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2014 Co wpisac dokładnie w liście poleconym ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Maj 5, 2014 Twoje dane i prośbę o wypis z listy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2014 a jest jakiś fachowy wzór czy tak byle jak napisać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2014 Zadzwoń i załatwisz to od ręki. Jak nie pomoże to pewnie poproszę o e-mail. Po co robić sobie dodatkowe koszty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2014 na list w takiej sprawie akurat mi nie szkoda. dlatego pytam o fachowy tekst Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insider 43 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2014 http://forumprawne.org/dokumenty-wzory-pism-poradniki/262091-wzor-pisma-z-zadaniem-zaprzestania-przetwarzania-danych-w-celach-marketingowych.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach