outmc 1 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2014 Witam Szukam alternatywy dla portalu http://www.inis.pl Mam bazę ponad 8 000 adresów email i szukam darmowej strony przez którą mogę wysyłać mailing. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2014 IMHO nie da rady za darmo. Chciałbym zobaczyć kogoś, kto się podejmie utrzymywania listy z ośmioma tysiącami odbiorców gratis. Mailgun ma darmową ofertę do 10k wiadomości na miesiąc, więc jeśli piszesz tylko raz na 30 dni, to możesz tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2014 Gratis w sensie takim że ta firma Inis.pl co jakiś czas wysyła mailing do osób korzystając z mojej bazy, na takej zasadzie to działało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2014 Podejrzewam, że ten mailing przynosi bardzo słabe rezultaty, a w ogóle wielu użytkowników oznacza go jako spam i generuje więcej problem dla dostawcy niż korzyści. Dlatego byłbym zaskoczony, gdybyś znalazł przyzwoity serwis na tych warunkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2014 bzdura ale ok możesz mieć swoją teorię. Serwis juz znalazłem, polski, także temat nie aktualny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach