HardPlayer 0 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2014 Witam. Chciałbym się dowiedzieć jak mogę wysyłać masowo mejle do przygotowanej wcześniej listy mejlowej. Są jakieś narzędzia, które mi to umożliwią? Czy FUMP to dobry wybór? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2014 http://tutorial.world.edu/web-development/php-script/how-to-send-out-mass-emails-php-script/Po co jakieś zewnętrzne skrypty, wystarczy coś takiego, sam używałem i sobie cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2014 Jak nie wiesz jak korzystać z takich rozwiązań jak powyżej bardzo fajny jest freshmail.pl Wgrywasz łatwo plik z listą adresów, masz fajne szablony + możliwość robienia własnych. Baza do 500 adresów jest za darmo (2000 wiadomości wysłanych miesięcznie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HardPlayer 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 Nie posiadam odpowiedniej ilości postów, aby podziękować Wam punktami reputacji, ale słownie bardzo dziękuję za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach