zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2014 (edytowany) Witam Znacie jakiś VPS testowy za płatność SMS ? Aktualnie skorzystałem z EXONE ale klapa, tam jest strasznie cienkie łącze ... Pobiera po 300kb/s (instalowałem teamspeak3) To samo było z aktualizacjami debiana update i upgrade. Edytowano Maj 2, 2014 przez zoxovsky (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2014 Webh.pl ma chyba darmowe 7 dni testów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2014 MintsHost ma (albo miało) płatności sms - niestety mało opłacalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2014 Mintshost dalej ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2014 Pobiera po 300kb/s (instalowałem teamspeak3) To samo było z aktualizacjami debiana update i upgrade. A sprawdziłeś źródła ?? co do ts'a to może mają ograniczenie do 300kbps, kiedyś korzystałem z ich usług to ciągnęło normalnie po 3-4 Mbps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach