Qive 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2014 Witam serdecznie.Mam do sprzedania ok 20 layoutów stron internetowych.Cena do negocjacji, zainteresowanym przedstawię projekty.Zapraszam do kontaktu, gex.gek@gmail.comPozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2014 Podeślij projekty na PW (w sumie łatwiej by było jakbyś tutaj wrzucił linki wtedy sobie każdy zobaczy, ale jak nie chcesz to wyślij na PW) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2014 Mi również podeślij : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacekm 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2014 Jeśli nie chcesz umieścić linka na forum - podeślij i mi na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qive 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2014 (edytowany) Są to niewykorzystane projekty - tak więc w portfolio ich nie mam. Z racji iż przy sprzedaży przekazuje prawa majątkowe, nie zamierzam upubliczniać projektów. Proszę zainteresowane osoby o podanie maila, wówczas podeślę. W wiadomości prywatnej nie ma możliwości dodania załączników. Edytowano Maj 2, 2014 przez Qive (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2014 Wstaw znak wodny i będzie gitara... Jak nie pokażesz go potencjalnym chętnym to im się nawet nie będzie chciało PW do Ciebie wysłać. A tak zobaczą, przemyślą i kupią. Szybciej, łatwiej, ekonomicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qive 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2014 A więc potencjalnych chętnych zapraszam do zostawienia e-maila, natychmiast odeślę wiadomość wraz z załączonymi pracami do sprzedania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qive 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2014 @NADAL AKTUALNE, projekty od 50zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach