Lokator 137 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2014 (edytowany) Witajcie, Jaki system płatności sms jest Waszym zdaniem najlepszy i dlaczego? : ) Edytowano Maj 1, 2014 przez Lokator (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2014 Podłączam się - dodatkowo taki, który obsługuje wszystkie państwa UE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2014 W moim zakresie wystarczy tylko PL : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2014 Właśnie chciałem dzisiaj o tym na forum napisać, sprawdziłem w Google to trochę tego jest typu http://www.dotpay.pl/ czy https://platnosci-online.pl/, ja jednak szukam najlepszego i najbardziej korzystnego sposobu, który będzie oferował płatność kartami i SMS. Pozdrawiam NetMat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2014 Platnosci-online są korzystne, ale wolę zapytać tutaj ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Maciej 42 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2014 Homepay wydaje się być solidną marką, sam kiedyś korzystałem i było dużo lepiej niż w dotpay. Nie wiem jak jest teraz ale kiedyś support oraz stawki były przyzwoite. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2014 Co do HomePay polecam na słowo, celujący kontakt - pomogą ci w każdej sprawie, bezproblemowe działanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2014 (edytowany) A jak kwestia wypłacania pieniędzy? Co myślicie o płatnościach-online? Najlepsze stawki z tego co widzę. Edytowano Maj 1, 2014 przez Lokator (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
csmaro 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2014 Co do DotPay to odradziłbym. Wypłata normalna= Ponad 30 dni Wypłata do 7 dni=Zabierają % jakiś z wypłaty. Jaki stan konta? trzeba za kase sprawdzać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pakozaur 13 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2014 A jak kwestia wypłacania pieniędzy? Co myślicie o płatnościach-online? Najlepsze stawki z tego co widzę. Homepay wypłaca pieniądze zawsze na czas. Nigdy nie robią żadnych opóźnień nawet przy bardzo wysokich kwotach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2014 A mógłby ktoś się jeszcze wypowiedzieć na temat Platnosci-online ?? Jednak większy procent leci z sms'ów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Maciej 42 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2014 Z tego co się orientuję to w Homepay można negocjować procent, dlatego na stronie jest napisane "Zarabiaj od 48%". Regulamin: Indywidualne podejście do naszych Partnerów - każdy ma szansę na negocjowanie stawek prowizji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2014 W HomePay działasz na umowie o dzieło, wysyłasz im dokumenty do 7 dni dostajesz kase na konto i po sprawie ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2014 Jeżeli za usługę pobierasz opłatę tylko poprzez SMS, ktoś z innego kraju UE może pewnie pozwać o dyskryminację, pozatym jeśli usługa jest polskojęzyczna, to osoby władające tym językiem żyją nie tylko w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2014 HomePay obsługuje płatności sms międzynarodowe? : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Maciej 42 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2014 Tak, ta usługa nosi nazwę "mikropłatności Premium Rate Services na świecie" - regulamin tej usługi znajduje się tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MK-Host.PL 8 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2014 zaplac.to polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2014 Korzystałem z homepay przez długi okres i polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 7, 2014 CashBill.pl - klient korzystał kilka lat, żadnych problemów, panowie często pomagali nawet gdy nie musieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2014 http://www.webhostingtalk.pl/topic/31778-opinie-platnosci-onlinepl/page-2?do=findComment&comment=410667 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czipczop 2 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2014 caschbill Sms wyplata 2-3 dni od dostarczenia dokumentów Przelewy inne platności 1 dzien od zlecenia i kasa jest na koncie Kontakt z obsługą bez zarzutu, w zasadzie przez 2 lata ani razu nie potrzebowałem pomocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2014 Wyszło że homepay jest najgorszy. Po zgromadzeniu kilkutysięcznej kwoty dla norwegii.Stwierdzili że partner z norwegii ich wyrolował więc nie wypłacą. Zatem ku przestrodze, od Homepay jak najdalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czipczop 2 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2014 LOL więc ktoś kombinował ja przez ten czas miałem słownie dwie płatności anulowane jako fraud na a kwotę 20zł. Zazwyczaj mam wypłaty z sms pona 1,2k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2014 Homepay z pewnością miał jakiś powód żeby nie wypłacić, ja z nimi współpracuje od 2011 i cenie sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2014 No powód taki że podpisali z kimś umowę i to ich sprawa że im nie wypłacił.A ja z nimi nie z tym kimś i oni powinni to wypłacić,przecież to nie moja wina a usługi za te smsy były realizowane.Reasumując im dalej od Homepay tym lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach