L4.net.pl 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2014 Prezentujemy praktyczny poradnik ukazujący w jaki sposób "podkręcić" stronę internetową opartą o system WordPress. Do tego celu zostanie wykorzystany pakiet wtyczek: WP-Optimize, W3 Total Cache, Smush.it oraz zintegrowany Content Delivery Network MaxCDN. Temat szybkości stron internetowych jest bardzo na czasie. W związku z tym mamy nadzieję, że ten poradnik będzie dla was pomocny - http://l4.net.pl/jak-przyspieszyc-strone/ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eskimos 17 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2014 Właście czegoś takiego szukałem, dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mid112 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2014 Dzieki - wartosciowy poradnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2014 Wpis jak kazdy inny. Jest o tym sporo w sieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
L4.net.pl 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2014 Dzieki - wartosciowy poradnik Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Wpis jak kazdy inny. Jest o tym sporo w sieci. Cieszymy się również, że na Twojej stronie znajdują się tylko i wyłącznie wpisy inne niż wszystkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2014 Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Cieszymy się również, że na Twojej stronie znajdują się tylko i wyłącznie wpisy inne niż wszystkie. Ciekawa sprawa, ze Wy mogiliście pomóc, tylko że... tylko Ty prowadzisz tego bloga i poza toba nikt inny tego nie robi... Yhy. Ale ja wypowiadam sie nt twojej strony nie mojej. I jakie znowu "cieszymy". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katkaa 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2014 Mój blog jest jak na razie bardzo mały ale mam nadzieję, że kiedyś się rozrośnie w miarę powiększania funkcjonalności. Wtedy może się to przydać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
L4.net.pl 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2014 Mój blog jest jak na razie bardzo mały ale mam nadzieję, że kiedyś się rozrośnie w miarę powiększania funkcjonalności. Wtedy może się to przydać Przyspieszenie bloga przyda się na każdym etapie jego prowadzenia, a nie tylko w momencie gdy będzie już "duży". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach