teppic 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2014 Witam. Ostatnio zrobiłem stronę zbierającą od userów promocje i gorące ceny. Jest to polski odpowiednik angielskiej hukd.com! Chciałbym poznać opinie co gra a co nie, czy strona jest funkcjonalna, jak wygląda na smartfonach i czy nie razi błędami. Adres stronki: szkocik.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2014 Nie podobają mi się gradienty, są bardzo rażące. Na mobilnych nijak bo oni nie jest RWD ani nie ma wersji mobilnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teppic 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2014 Strona przeszła totalny facelifting. Zapraszam do ocen noewj grafiki itd. Proszę się na razie nie sugerować tym mylnym regulaminem w linku "regulamin". Został przygotowany pod przyszły konkurs;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2014 nie podoba mi się że tyle tam ofert aukcyjnychz tego względu, strona dla mnie spalonato chyba nie miala być kopia ofert allegro/ebay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teppic 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2014 Tym też się nie sugerować. Oczywiście, że mam zamiar uploadować tylko oferty sklepów, w tym zagrnicznych z wysyłką do Polski. To allegro to po prostu wina userów, którzy wrzucają te oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2014 to teppic te oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teppic 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2014 hehe oczywiscie ze teppic je;). Sczerze to mam niemałe problemy ze znalezieniem współpracowników i... promocji;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2014 moze na poczatek nasi hostingodawcy cos tam zaczna wrzucac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teppic 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2014 (edytowany) moze... ale ta strona została pomyslana dla pani Jadzi z Biedronki i pana Janusza mechanika. Wiecie... statystycznego Polaka i rzecz jasna... dla "gimnazjalnej młodzieży", co(patrzać na popularność kwejka i klonów) stanowi chyba największą grupę użytkowników internetu w PL;). Ale oczywiscie zapraszam wszystkich do wrzucania tam promocji. Myślę nad konkursem ale wciąż nie wiem jakie nagrody. Edytowano Listopad 23, 2014 przez teppic (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2014 Ale czemu takie oczo***ne te kolory? Grafik czegoś bardziej stonowanego nie miał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teppic 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2014 Ja sam chcialem takie kolory. Zmuszają do zakupów.. podobno;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2014 Zmuszają do mrużenia oczu i wykrzywiania facjaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konradex 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2014 Czerwień rzeczywiście jest rażąca, ale mi się podoba. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teppic 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2014 (edytowany) Stronka coraz bardziej ożywa. Dodałem kilka ofert z ps store. Niestety na razie witryna robi wrażenie jakby była tylko dla graczy;). Brakuje tu kobiecego dotyku;). Edytowano Grudzień 1, 2014 przez teppic (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach