Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2014 A ja już rozgryzłem o co chodzi. Mnie domena flashbackfestiwal.pl przekierowuje na inny adres niż Was. Mnie przekierowuje zgodnie z przekierowaniem w ramce. Was na IP. Dlatego nie mogę skonfigurować tego wordpressa ponieważ nie mam do niego dostępu z poziomu przeglądarki. Wszystko jasne. I doszedłem do wniosku, że może to być też zależne od dostawcy internetu. Niektórym moim znajomym wyświetla się adres z ramki, niektórych przekierowuje zgodnie z IP. jedną osobę przekieruje od razu dobrze inna musi poczekać na odświeżenie dns (odświeżenie na komputerze i na wybranym serwerze dns)Jedną metodą jest wywołanie u siebie w cmd: ipconfig /flushdns aby wyczyścić dane u siebie na kompie. Jeśli nie pomoże to musisz czekać lub dopisać sobie wyjątek w hostsMisiek - DNS'y TP nie są złe - u mnie jest tak jak być powinno:P a do tego przy DNS TP teraz youtube lepiej chodzi niż kiedyś (jakiś cache wprowadzili czy coś), bo jeszcze kilka miesięcy temu to wieczorami filmik w 360p było ciężko obejrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2014 Może teraz jak ich Orange wciągnęło to ktoś w końcu otworzył cfg DNSów i zmienił domyślny czas cache na jakąś ludzką wartość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2014 Ja tam nigdy nie miałem problemów - nawet darmowe .tk kiedyś jak przekierowałem to od razu przekierowanie działało (nawet chwili nie czekałem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach