plus-ener 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2014 Witam, szukam shared hostingu w Holandii w dobrej cenie i jak najlepszej jakości usług. Nie koniecznie musi to być firma działająca na terenie NL, ważne żeby serwery były w NL. Interesuje mnie ~2-5GB pojemności, ~50GB transferu/mc i płatność miesięczna / kwartalna, mile widziany jakiś fajny panel do zarządzania serwerem. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2014 Sprawdź: http://www.leaseweb.com/en Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plus-ener 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2014 (edytowany) Sprawdź: http://www.leaseweb.com/en Nie dzięki. Leaseweb akurat nie Szukam czegoś innego. Fajną ofertę ma DigitalOcean. Piszą: US, Europe & Asia Locations Tylko nie mogę znaleźć czy w Europie mają w NL!? Edytowano Kwiecień 27, 2014 przez plus-ener (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2014 Nie dzięki. Leaseweb akurat nie Szukam czegoś innego. Fajną ofertę ma DigitalOcean. Piszą: US, Europe & Asia Locations Tylko nie mogę znaleźć czy w Europie mają w NL!? Tak ,mają w NL - dwie lokalizacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2014 Obie w Amsterdamie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plus-ener 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2014 Czekam dalej na oferty firm, gdyż okazało się, że DigitalOcean nie jest managed i są to VPSy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2014 DigitalOcean + jakis OS (np centos) + darmowy panel (np zpanel) = dedykowany hosting za $5 miesięcznie. +Plusy dedykowana platforma własny adres IP lokalizacja która tobie odpowiada dostępny backup (opcja dodatkowa) serwis DNS przejrzyste zasady -Minusy zainstalowanie oprogramowania większa chęć na zasoby Zainstalowanie oprogramowania w obliczu wielu poradników jest właściwie elementem który wskazuje również na Plus ponieważ kształci. Chęć na większe zasoby pojawia się jako naturalny element ponieważ pierwszy o którym wspomniałem działa jak należy więc automatycznie zaczynasz myśleć o czymś większym. Spróbować zawsze możesz to przecież $5. Jak potrzebujesz pomocy to napisz na maila. Kontakt masz w profilu, a zainstalowanie wszystkiego to 25 minut roboty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach