jasiek07 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2014 (edytowany) Witam, mam vpsa, którego nie potrzebuje (kupiłem zbyt duża ilość) specyfikacja w tytule, za serwer chce 15zl (paypal) Kupilem go za 7$ na https://i-hosting.co/overstock Serwer będzie miał okrągły miesiąc po kupnie ponieważ aktywują go dopiero jak o to poproszę. W cenie mogę skonfigurować go pod serwer www apache, ftp oraz email, czy nawet vnc w razie potrzeby takze moze byc gotowy pod hosting www, jesli ktos nie potrafi tego Proszę o oferty na email: jasiek@pro.wp.pl Pozdrawiam. Edytowano Kwiecień 26, 2014 przez jasiek07 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jasiek07 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2014 Nadal aktualne, dla jasności konto, które sprzedam jest zasilone o 7$, więc nie trzeba koniecznie brać akurat tamtego serwera. Ja sprzedaje tylko profil z 7$ na koncie, które możesz rozdysponować jak chcesz, choć według mnie w/w serwer jest najbardziej interesującą ofertą tej firmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jasiek07 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2014 Do zamkniecia, sprzedane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach