marcinek2207 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2014 Mam do zaoferowania własne forum internetowe Po zakupie dostaniesz: - gotowe forum - szablon pod tematykę forum - zgłoszenie strony do Google - instalacja pluginów - wtyczek - forum z zainstalowaną wtyczką wspomagająca indeksację w wyszukiwarce Google i wiele innych rzeczy jakie powinny być zastosowane przy robieniu forum. Forum opierać się będzie na skrypcie phpbb by Przemo Możliwa jest również administracja forum. Możliwy jest hosting i domena dla forum. (cena do uzgodnienia) Zapraszam do kontaktu. Cena: 149zł Przykładowe fora można obejrzeć na aukcji: http://allegro.pl/wlasne-forum-internetowe-promocja-i4188448816.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2014 phpbb by Przemo Dziękuję dobranoc... Jeszcze NIP i REGON wstaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2014 Wow, a ja głupi myślałem, że już nikt nie robi for na Przemku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2014 I do tego sprzedaje to jako własny skrypt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach