unlimited 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2014 Potrzebuję kodu, który mi ramkę iFrame zmniejszy z każdej strony wedle swoich upodobań. I druga sprawa, wkleiłem tekst pod tą ramką iFrame, ale pełno w nim błędów, nie wiem jak to naprawić. Wszystko robię w index.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2014 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unlimited 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2014 Dobra to już sobie poradziłem. Czy można jakimś kodem, skryptem osoby wchodzące na stronę zablokować, żeby nie mogły z niej wyjść? Jakieś okienko wyskakujące, np: udostępnij na Facebooku aby wyjść z strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2014 Jakieś okienko wyskakujące, np: udostępnij na Facebooku aby wyjść z strony. Ta i jeszcze zmusić do przelewu... Mam nadzieję, że sarkazm złapałeś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach