robson345 53 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2014 Witam, może ktoś użyczyć na kilka godzin dostępu do serwera vpn ulokowanego w Polsce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rbit 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2014 Brzmi to podobnie jak, pożyczy mi ktoś swoją żonę, bo chce poruchać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2014 W jakim celu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2014 Brzmi to podobnie jak, pożyczy mi ktoś swoją żonę, bo chce poruchać. Poważnie? udostępnienie VPNa to jak udostępnienie żony? A przyszło Ci do głowy że nie mogę się połączyć ze swoją stroną przez cały dzień ponieważ nie jest ona dostępna poza granicami kraju, poczty też nie mogę pobrać bo nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rbit 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2014 Poważnie? udostępnienie VPNa to jak udostępnienie żony? A przyszło Ci do głowy że nie mogę się połączyć ze swoją stroną przez cały dzień ponieważ nie jest ona dostępna poza granicami kraju, poczty też nie mogę pobrać bo nie działa. W sumie masz racje, VPN jest cenniejszy. Łap, http://www.cyberghostvpn.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach