ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2014 Panowie potrzebuje karty graficznej na 2 tygodnie na PCI-E . Moją muszę odesłać na serwis . Jestem w stanie opłacić koszty przesyłki + koszty wypożyczenia ( sensowne ) . Oddaje po 2 tygodniach jak odeślą mi moja . Ktoś coś pomoże ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2014 A nie lepiej coś za grosze używanego kupić na allegro? Taniej wyjdzie niż wypożyczenie i zapłacenie za przesyłkę w dwie strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miguslaw 11 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2014 cześć, jak chcesz to zapraszam na pwpozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2014 Pewnie, że taniej wyjdzie kupić, karty chodzą po grosze, a taka zapasowa za 5 dych to się nawet na przyszłość przydać może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2014 Nie stery nie mam czasu licytować szukać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach