Kris Groove 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 Witam, zakładam własny vBlog + WordPress i poszkuje hostingu dla właśnie WordPress'a, z tym że ma być dostępny na całym świecie więc zależy mi na dobrych pingach. Zastanawiałem się nad jakimś hostingiem w USA, ale nie znam się więc pytam. Potrzebuje porady ( najlepiej linków ) do jakichś polecanych hostingów z dobrymi pingami poza naszym kontynentem. Myślałem na VPS'em w OVH tym najtańszym z lokalizacją w Kanadzie. Pozdrawiam K'Groove Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 Jak już chcesz vps'a to w OVH (ostatecznie Francja nie ma lepszych połączeń ze wszystkimi krajami?) + domena w OVH z DNS Anycast. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 Lub jeśli chcesz zwykły hosting wirtualny możesz skorzystać z oferty CDN http://www.ovh.pl/cdn/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach