Gymato 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 Witam Szukam clienta Team speak 3 , wersje starszą niż 3.0.14 , koniecznie na linuxa . Z góry dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eskimos 17 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 Wybierz sobie którąś wersję: http://teamspeak.gameserver.gamed.de/ts3/releases/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 Do ataków?: ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gymato 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 (edytowany) Do ataków?: ) Nie bardzo rozumiem, napisz oco ci chodzi. Już tą wersje mam , wiec DO ZAMKNIECIA. Edytowano Kwiecień 23, 2014 przez Gymato (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 Może starsze wersje klientów teamspeak pozwalają na korzystanie z dodatkowych skryptów, rozszerzeń? Nie wiem, strzelałem - temu zapytałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 Może starsze wersje klientów teamspeak pozwalają na korzystanie z dodatkowych skryptów, rozszerzeń? Nie wiem, strzelałem - temu zapytałem Albo myli pojęcie klienta z serwerem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gymato 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 Cóż powyżej napisałem po co mi ta wersja , więc myślę że wszystko wyjaśnione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 Są skrypty pod klienta TeamSpeak dzięki którym można męczyć innym serwer TeamSpeak'a - dlatego pytałem do czego potrzebne : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach