unlimited 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Szukam darmowego hostingu bez reklam, jak podajecie linki, pisać ile unikalnych wejść uciągnie dziennie. Tylko nie podawać nic co działa na serwerach Hostinger, YouHosting i MyOwnFreeHost nie chcę tego darmo. Myślę nad https://backupftp.pl/darmowe.php ale wysłucham też inne propozycje. Na hostingu będzie działała jedna strona HTML w iframe. Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez unlimited (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 Bierz w takim razie backupftp - nie zawiedziesz się, zwłaszcza, że jest to tylko iframe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 Polecam : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unlimited 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 (edytowany) Rozumiem, działa on na serwerach Biznes-Host.pl? Ile wytrzyma wejść dziennie unikalnych? Nic już lepszego nie ma mi do polecenia z darmowych bez reklam? Edytowano Kwiecień 23, 2014 przez unlimited (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 1. Tak. 2. Nie wiem. Oferty backupftp.pl i ddl2.pl są porównywalne - przetestuj tu i tu Ct8.pl nie polecam ze względu na problemy związane z panelem Na hostingu będzie działała jedna strona HTML w iframe. Co planujesz tam postawić skoro pytasz o ilość unikalnych wejść dziennie, którą hosting obsłuży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unlimited 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 Tak pytam z ciekawości, jak sobie ją dobrze wypozycjonuje, to żeby trochę tych wejść wytrzymał hosting. Założyłem na tym BackupFTP konto, ale jeszcze mi dane do logowania nie przyszły. Ile się czeka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 Nie odpowiedziałeś na pytanie. Następna strona z dostępem do fake usług za sms'a, aktywacją regularnego premium sms'a albo głupim formularzem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unlimited 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 Subskrypcje SMS. Jako partner, promuję program, tyle że na swojej domenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 Jak postawisz to wrzuć link - z chęcią zerkniemy ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzaq 9 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 Witam, zapraszamy do przetestowania naszego darmowego hostingu: CT8.PL - wielu użytkowników uważa nasze usługi za najlepsze w Polsce Ct8.pl nie polecam ze względu na problemy związane z panelem Mógłbyś nam powiedzieć co to za problemy? Aktualnie nie mamy otwartych zgłoszeń od naszych użytkowników związanych z działaniem panelu, więc prawdopodobnie to bardzo stara (i nieaktualna) sprawa Zapraszam do skontaktowania się z nami - jak zwykle przyjrzymy się każdemu zgłoszeniu. Pozdrawiam, Arkadiusz Nowara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 Faktycznie. Trochę czasu minęło - już zerkam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 Skoro to statyczna zawartość, to bardzo ciężko będzie Ci przekroczyć limity CPU. Najlepiej napisz bezpośrednio do bok'u. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 Ja również polecam backupftp.pl, jak na darmową usługę, specyfikacje tego hostingu są bardzo ciekawe. Niektóre firmy za podobny hosting już sobie każą płacić jakieś grosze. Pozdrawiam NetMat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 Jeśli darmowe to backupftp.pl sam robię tam różne przymiarki zanim wejdzie cokolwiek w obieg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2014 Panowie - konto hostingowe na pewniaku kosztuje około 40 złotych za rok, i można tam na spokojnie trzymać wiele serwisów jednocześnie. Czy w takim wypadku ma jakikolwiek sens szukanie rozwiązań po darmowych hostingach? Przecież to nerwy, nerwy i jeszcze raz nerwy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unlimited 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2014 Na moje potrzeby BackupFTP starcza w sam raz, po co mam płacić jak i w darmowym nie wykorzystam zasobów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach