Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2014 Masz już dokładnie wyjaśnione, co i jak. Jak sprawdzić "parametry" ustanowionego połączenia. Teraz Twój ruch. Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2014 Masz już dokładnie wyjaśnione, co i jak. Jak sprawdzić "parametry" ustanowionego połączenia. Teraz Twój ruch. Powodzenia Superancko -d działa A teraz powiedz mi jak mam regułkę zmienić abym ja z mojego IP się mógł połączyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2014 Wyczyść reguły, podłącz się ze swojego IP i poleceniem "netstat" sprawdź zestawione połączenie. Tych danych użyj do skonstruowania reguły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2014 Ok, po wpisaniu regułki cat /root/iptables-save | iptables-restore Pozostaję mi z pliku potem kopiować regułki od nowa ? (restart vpsa jeśli zrobię) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2014 Pozostaje Tobie dodać do autostartu iptables-restore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach