qwertyu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2014 Witajcie, Poszukuję darmowego hostingu który nie umieszczałby reklam na mojej stronie, sanfre.eu już znam także poszukuję innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enceladus 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2014 ct8.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2014 Lepszego niż sanfre nie znajdziesz z darmowych : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2014 Ja stawiasz coś na serio to wykup hosting na linuxpl Z darmowych to ct8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2014 Zainteresuj się ddl2.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2014 Jeszcze to zobacz https://backupftp.pl/darmowe.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2014 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2014 Ta strona którą przenosisz coś zarabia? Czemu chcesz to umieszczać na darmówce? Małe konto masz za kilka dyszek/rok. Przy darmowym masz przecież gwarancję problemów. Po co ci to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 Ja stawiasz coś na serio to wykup hosting na linuxpl Z darmowych to ct8 Jak coś na serio to mu linuxpl polecasz? Dobre sobie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
csmaro 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 keed.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 Keed.pl bardzo często ma przeciążenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2BE.PL 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2014 Polecamy konto Free, bezpłatne do dowolnej domeny. http://2be.pl/promocje/aktualne-promocje/konto-free/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxuploadpl 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2014 Nie myl pojęć. Jeżeli użytkownik korzystał z sanfre to szuka darmowego hostingu z darmową domeną, a nie tego co ty podajesz (w cenie domeny wliczony jest hosting). Idź reklamuj się w innych tematach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach