PatrykTV 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2014 Witam Czy wgl można zainstalować freebsd na vps, jeżeli tak to prosił bym o jakiegoś tuta . Pytam dla tego ponieważ w panelu vps nie mam dostępnego systemu freebsd. Więc muszę go zainstalować ręcznie. Z gory dzieki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2014 a masz możliwość instalacji z iso? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2014 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PatrykTV 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2014 Nie wiem czy mam możliwość instalacji z .iso , wiem że posiadam Wirtualizacje Openvz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2014 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PatrykTV 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2014 w takim razie prosił bym o podanie hostingu co ma w maire tanio VPS z kvm . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eskimos 17 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2014 myślę, że mintshost.pl będzie odpowiedni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PatrykTV 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2014 Widze że tam jest HyperVM można na tym stawiac FreeBSD? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintshost.pl 21 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2014 Witam, Serwery VPS z wirtualizacją KVM gdzie instalujemy FreeBSD obsługiwane są przez panel SolusVM. HyperVM stosujemy jedynie do wirtualizacji OpenVZ, która nie obsługuje FreeBSD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2014 Wejdz sobie na castpol.pl lub hosteam.pl lub ovh.pl lub exone.pl Każdy z nich posiada pełną wirtualizacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach