PatrykTV 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2014 Witam Mam problem z odpaleniem ts3 na zdalnym pulpicie , poniewaz przy odpalaniu skryptu wywala ten błąd: http://scr.hu/1nds/ik9s8 Z gory dzieki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eskimos 17 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2014 (edytowany) Na początek zaktualizuj system i zobacz, czy błąd nadal występuje: apt-get update && apt-get upgrade Edytowano Kwiecień 20, 2014 przez Eskimos (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PatrykTV 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2014 Tak , już to robiłem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czipczop 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2014 (edytowany) SS jest piekny, co najwyżej w ramach pomocy polece kupic młotek i wybić sobie te głupoty co robisz. Gdybym był adminem tego forum dostał byś kopa. Mam nadzieje, że te zabawy zle się dla Ciebie skończą. To już wiadomo po co Ci był ten VPS http://www.webhostingtalk.pl/topic/47519-vps-test/?do=findComment&comment=409298 Edytowano Kwiecień 20, 2014 przez czipczop (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2014 przypadkiem nie próbujesz zainstalować wersji x86 na x64 systemie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PatrykTV 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2014 Nie , próbowałem obie wersje , ten sam błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2014 (edytowany) Skoro masz zdalny pulipit to odpali go z poziomu puliptu, zainstalowales wgl tego clienta ts3, nadales mu prawa??? Tak wgl tam pisze czego ci brakuje. Edytowano Kwiecień 20, 2014 przez N0Name (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PatrykTV 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2014 tak nadałem mu prawa , nie jestem idiotą. Nie pisał bym tu , ps. sciągałem to 5000x i za każdym razem to samo..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prizmo 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2014 (edytowany) Próbowałeś chociaż kod błędu raz wpisać w Google? Pod 1 fraza jest rozwiązanie. apt-get install ia32-libs-gtk PS: Gratuluje Widze jestes niezłym idiota nie obrażajac ich nawet. ddos.php flooder.sh Edytowano Kwiecień 20, 2014 przez Prizmo (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2014 PS: Gratuluje. Nie ma czego gratulować tylko sobie tego użytkownika dodać do czarnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach