Lokator 137 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2014 Witajcie, Mam problem z laptopem Lenovo G770. Po włączeniu komputera pokazuje się logo "Lenovo", po chwili znika ono i pojawia się niekończący mrugający kursor oraz niekończące charakterystyczne "pikanie". Nie ma informacjach o sprawdzaniu sprzętu, ani ładowania systemu - ciągle mrugający kursor i pikanie. Pomysły? : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2014 Wrzuc przez rescue nowy bios moze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2014 Właśnie też tak kombinowałem, że może coś z biosem. Spróbuję dzisiaj albo jutro, i dam znać jak efekty : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2014 RAM? Sprawdź programem MemTest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2014 ciągle mrugający kursor i pikanie. O ile jeśli dobrze rozumiem mrugający kursor to wychodzi już z procedury POST i przechodzi do programu rozruchowego z napędu.(chociaż nie wiem skąd tam sie wzięło pikanie)obstawiam, że posypało się coś z MBR albo przestawiony jest napęd z jakiego ma startować system.Nie masz jakiejś płyty wsadzonej której nie może odczytać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2014 Zalana płyta główna, uszkodzone dane na dysku. Płyta jeszcze pociągnie, a dysk - dzisiaj się dowiem : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach