revs 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2014 Cześć, jestem posiadaczem domeny incase.pl Może ktoś wycenić ?In Case po angielsku oznacza "w razie czego" ale nie wiem czy to ma jakiś wpływ na cenę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krysia5522 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2014 In Case po angielsku oznacza "w razie czego" a nie "w obudowie" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2014 a nie "w obudowie" Wszystko zależy od formy użycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xlodder 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2014 nie widzę potencjalnego KK, wg mnie maksymalnie kilka stówek można by wziąć. Powodzenia w sprzedaży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
revs 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2014 nie widzę potencjalnego KK, wg mnie maksymalnie kilka stówek można by wziąć. Powodzenia w sprzedaży. Kilka stówek mówisz ? Mi tam zależało, żeby chociaż za odnowienie (60zł) sobie zwrócić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach