zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2014 Witam serdecznie. Posiadam konto w banku mBank ten bank już mnie po prostu zaczyna wkurw.... i irytować. Co polecicie zmienić ? Jakiś dobry bank. Internetowy oczywiście karta debetowa itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2014 Ja korzystam z AliorSync. Jest spoko. Btw: Co sie stalo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2014 Alior Bank względnie Alior Sync. Mam konta w obu i jestem zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2014 Inteligo moim zdaniem najlepsze. Bez zbędnych wodotrysków, pierdół i choinek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2014 Alior Sync albo PKO BP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2014 ING jest niezłe. Inteligo ujdzie. Ale mBank imho zdecydowanie najepszy. W czym problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
McAs 28 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2014 Millenium bank godne polecenia i zaufania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2014 ING jest może i fajne, ale trzeba pamiętać, aby obrócić pewną sumę miesięcznie bezgotówkowo kartą albo 7 zł opłaty. Dodatkowo chcąc zamknąć konto należy udać się do placówki banku albo wysłać wypowiedzenie z podpisem potwierdzonym notarialnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2014 Z PKO BP bym radził uciekać... Ostatnio miałem z nimi takie jazdy że pod żadnym pozorem nikomu bym ich nie polecał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniektme 99 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2014 Deutsche Bank Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2014 Posiadam konto w banku mBank ten bank już mnie po prostu zaczyna wkurw.... i irytować. Właśnie, podaj nam czym ten bank Cię tak zdenerwował? Wszyscy jesteśmy ciekawi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meyer 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2014 Ja mam BZ WBK, 0 zł za karte i utrzymanie konta. Osobiście polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Maciej 42 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2014 Polecam Alior Sync, korzystam od 6 miesięcy i faktycznie za konto i kartę nie trzeba płacić ani grosza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2014 (edytowany) Za zbliżak będzie niedługo opłata 15zł za jej wydanie. Mowa o Sync. Edytowano Kwiecień 13, 2014 przez HaPe (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafaello234 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2014 Z PKO BP bym radził uciekać... Ostatnio miałem z nimi takie jazdy że pod żadnym pozorem nikomu bym ich nie polecał... To miałeś wyjątkowego pecha bo ja jestem ich klientem od lat i raczej nie mam większych chorych akcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2014 Ja mam inteligo od kilu lat i nigdy z nim nie miałem problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2014 Deutsche Bank i Alior Sync. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2014 Chodzi o przychodzenie kodów sms aby zrobić tranzakcję. Przez przypadek wyłączyłem to bo mi numer telefonu usunęli (orange) za dugo nie ładowałem konta i się zrobiło. Myślałem, że jak wyłączę ten sms kod to przelewy będę mógł robić bez przychodzenia kodów na numer telefonu a tutaj psikus teraz mam czekać 10dni na list o nowe telekody do mlini aby odblokować te kody sms bo jak zwykle na pomocy technicznej po zalogowaniu się do banku internetowego nie mogą tego zrobić tak jak bym to nie ja był >.< i jestem teraz odcięty od przelewów online zostało mi tylko płacenie kartą w sklepach jakaś porażka z tej strony tego banku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2014 Deutsche Bank ? Korzysta ktoś ? Miałem część prywatnych rzeczy w SYNC, aczkolwiek ta przemiana z T-mobile nie przemawia do mnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoSound 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2014 Alior Sync posiadam od ponad roku i nie mam zastrzeżeń. Większość operacji za darmo myślę, że to wystarczy większości osób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2014 Obecnie przeniosłem się na Pekao SA i sobie chwalę. posiadam też AliorSync bardziej do internetowych transakcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2014 Deutsche Bank ? Korzysta ktoś ? Miałem część prywatnych rzeczy w SYNC, aczkolwiek ta przemiana z T-mobile nie przemawia do mnie... Dwa posty wyżej pisałem. Ja korzystam. Jest trochę "hermetyczny", ale miło się korzysta. Teraz jest zresztą okazja na darmową kartę kredytową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2014 Co do PKO BP - to również odradzam. Mam u nich konto już ładnych kilka lat. Masz darmowy dostęp do konta przez internet, za co u niektórych musisz płacić, jak to było w Pekao SA - może się coś zmieniło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam Kotowy 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2014 W pkobp jest fajna oferta - dla młodych wsztsko za free, tylko trzeba kartą 5 razy zapłacić, a jak ktoś nie chce to rezygnuje z karty i z bankomatów wyciąga komórką czyli IKO. Ja już za stary, więc konto za zero - tylko musze przelewać pensję i chyba 300 zł zapłącic karta - niestety wydaje dużo więcej więc żaden problem. dob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) Chodzi o przychodzenie kodów sms aby zrobić tranzakcję. Przez przypadek wyłączyłem to bo mi numer telefonu usunęli (orange) za dugo nie ładowałem konta i się zrobiło. Myślałem, że jak wyłączę ten sms kod to przelewy będę mógł robić bez przychodzenia kodów na numer telefonu a tutaj psikus teraz mam czekać 10dni na list o nowe telekody do mlini aby odblokować te kody sms bo jak zwykle na pomocy technicznej po zalogowaniu się do banku internetowego nie mogą tego zrobić tak jak bym to nie ja był >.< i jestem teraz odcięty od przelewów online zostało mi tylko płacenie kartą w sklepach jakaś porażka z tej strony tego banku... Ale nie wiem czym Cię tutaj wkurzyli? Myślałeś, że jak wyłączysz sms kody to przelewy będziesz mógł robić bez żadnej autoryzacji? A co jak ktoś zdobył/zdobędzie Twoje dane logowania? Przeleje kasę bo nie chcesz autoryzacji i znowu Cię wkurzą bo pierwsze co, to wyślesz reklamację do banku, a oni powinni mieć Cię wtedy głęboko... Poza tym na jakie telekody do mlini czekasz? Telekod jest jeden i dla ułatwienia dodam, że to 6 pierwszych cyfr Twojego peselu (chyba, że zmieniałeś). Coś mi się wydaje, że sam nie potrafisz na mlini lub przez czat powiedzieć czego potrzebujesz, stąd problem. Jeżeli już na coś czekasz to na kartę zdrapkę. Aby aktywować kanał autoryzacji przelewów musisz dokonać tego autoryzując się przez inny kanał. Proste jak budowa cepa. PS *transakcję Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez wesolak (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach