c_tom 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2006 Witam, Zaparkowałem domene główną w whm: 'ser.cos.pl' -> 'q.pl' i gdy wywołuję sobie www.q.pl wszystko jest ok, ale gdy przechodzę linkiem, lub bezpośredno wpisuje 'q.pl/katalog' to "adres" zmienia się 'ser.cos.pl/katalog' . Proszę o podpowiedź gdzie mam pokombinować, bym miał normaleni 'q.pl/katalog' Z góry dziękuje. Pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpc 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2006 To w sumie normalne zachowanie. Jako ciekawostke sprzwdz co sie stanie jezeli za nazwa katalogu dasz / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
c_tom 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2006 To w sumie normalne zachowanie. ok, a możesz mi podpowiedzieć jak zrobic bym miał "nienormalnie" , tzn. bez zamian nazw urli ? Pozdrawiam, Tomasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpc 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2006 .htaccess i odpowiednie wpisy powinny pomóc np dodajac / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2006 Lub manuala interwencja administratora w pliku virtualow ;-) Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach