Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2014 Witam, Utworzyłem stronę dla pewnego klanu, chciałbym poprosić was o ocenę oraz co mogę w niej poprawić oraz dodać. Strona utrzymywana jest na serwerze w Niemczech, pingi są niskie więc nie powinny występować problemy z wydajnością. Chciałbym, abyście ocenili TYLKO wygląd strony. Nic więcej. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rbit 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2014 (edytowany) Pięć ramek z napisami, fakt w miarę schludnie i przejrzyściej. Ale tak naprawdę, jedyne co mogłeś schrzanić to header, i właśnie to zrobiłeś. Co ja mam w sumie oceniać? Pozmieniałeś tylko kolory ramek i ikony gotowego boardu. Edytowano Kwiecień 12, 2014 przez Rbit (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2014 Czy mógłbyś mi konkretnie powiedzieć, co jest "schrzanione" w headerze? Postaram się naprawić ten problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rbit 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2014 (edytowany) Grafika z nieregularnymi postrzępionymi kształtami nie pasuje do wyglądu tabel forum - które są proste i minimalistyczne. A napis jest po prostu brzydki, nie wiem w sumie przez co, czy przez czcionke czy przez niefajne wpasowanie w grafikę. Edytowano Kwiecień 12, 2014 przez Rbit (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2014 Napis jest akurat specjalnie dobrany do koloru ramek i ogólnie stylu. Mówiąc o 'postrzępionych kształtach', miałeś na myśli tło, które mieści się pod tym 'brzydkim' napisem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rbit 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2014 (edytowany) Pisząc o tle pisałem o tej 'białej plamie', chyba tylko tak można to nazwać. Edytowano Kwiecień 12, 2014 przez Rbit (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2014 Czy to nie powtórka? http://www.webhostingtalk.pl/topic/43071-spolecznosc-graczypl-forum-dyskusyjne-o-grach/?hl=graczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2014 Musiałeś mnie z kimś pomylić, pierwszy raz słyszę o takim projekcie. Poza tym - ja tylko przygotowałem stronę dla założyciela, nie jestem członkiem zarządu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rbit 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2014 W sumie nie ma to znaczenia, czy powtórka czy nie. Dawanie do oceny forum, na którym jedyne co zrobiłeś to wgranie jakiegoś szablonu i loga, to żenada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzejkob 9 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2014 Ja tam widzę tylko takie coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2014 Widzę dokładnie to samo ^ _ ^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2014 Już nic nie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach