lirek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2006 www.h4c.pl zobaczcie to! Mam nadzieje ze nie ma zamiaru powracac ... ALe gdyby powrocil to i tak nie cieszyl by sie powodzeniem Tyle zlych opinii sobie chlopiec narobil Tak to jest jak ktos nie jest uczciwy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2006 Jak dobrze pamiętam to widziałem zawartość tej 'znanej' domeny dobre ~3 miesiące temu w google - wystarczy przeglądać co jakis czas naście stron pod róznymi hasłami Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lirek 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2006 No to odnawiam temat zobaczcie teraz www.h4c.pl ehh powrot?????? <wow> Strona taka sama jak miala serverownia.pl (serf.pl, h4e.pl) A moze sie polaczyli w jednosc by oszukiwac klientow, moze i maja jakies plany na wieksza skale hehe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2006 Na powrót to mi to nie wygląda. Strona h4c.pl znajduje się na zwykłym koncie w home.pl Żadnej z podstron wyświetlić nie można... Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2006 Według mnie chłopak kupił szablon i się z nim bawi. Tylko naiwni tam kupią konta jeśli ruszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2006 h4u.pl h4c.pl h4e.pl ;>> Nazwa zobowiazuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glounton 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2006 Ja tam hostingu nie widzie, widze tylko system z aliasami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach