nietrudne.pl 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2014 (edytowany) Witajcie Przygotowuję się do wyboru hostingu dla aplikacji napisanej w PHP. Aplikacja ma za zadanie ułatwić pracownikom oglądanie pliku wielkości 300 MB który będzie wrzucany poprzez FTP. Liczę że plików miesięcznie będzie ok 0,25 TB. Transfer zakładam na poziomie 0,5 TB Aplikacja wykorzystuje innoDB, musi mieć backup dostępny przez przeglądarkę, Ważne dla mnie to poziom SLA - do określenia na poziomie umowy, z tym że musiałoby być to coś więcej niż tylko kolejny miesiąc gratis za niespełnienie SLA - czego można się spodziewać? 24/7 musi być ktoś dostępny pod telefonem Aplikacja największą używalność może mieć w czasie wolnym a najczęściej od piątku wieczorem do poniedziałku rano. GIODO - więc serwery muszą być w Polsce, musimy wypełnić załącznik przy zgłoszeniu zbioru Czy możecie coś polecić? Nie bardzo wiem na czym polega "nielimitowany transfer" w np zendbox.pl Nie chcę określać budżetu, ale myślę że na rozwiązania z DRC nie chcę ofert. Stefan Edytowano Kwiecień 10, 2014 przez nietrudne.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2014 3TB dysku do końca roku i hosting shared ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2014 Najwydajniejszym rozwiązaniem będzie w tym przypadku (ze względu na szybko rosnącą powierzchnie dysku) chmura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2014 Chmura, ale nie instancje w chmurze. Po prostu jakiś CDN/Storage typu S3. Jeżeli byłbyś zainteresowany alternatywnym rozwiązaniem to proszę o kontakt przez PW (najlepiej od razu ze wstępnym budżetem). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nietrudne.pl 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2014 3TB dysku do końca roku i hosting shared ? Wielkośc dysku jest stała, po prostu będą archiwizowane te pliki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2014 Nie bardzo wiem na czym polega "nielimitowany transfer" Bajka, Miś Uszatek ... Jaki budżet masz na to przeznaczony miesięcznie? Bez tego niestety niewiele będzie Ci można zaoferować,to może trochę kosztować przy takich parametrach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2014 Nie bardzo wiem na czym polega "nielimitowany transfer" Na robieniu klientów w ch.. balona i wykorzystywaniu ich niewiedzy czy co gorsza naiwności. Ale zawsze się znajdzie jakiś baran który w to uwierzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nietrudne.pl 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2014 Na robieniu klientów w ch.. balona i wykorzystywaniu ich niewiedzy czy co gorsza naiwności. Ale zawsze się znajdzie jakiś baran który w to uwierzy 1865 postów napisałeś - a poziom Twojej odpowiedzi żaden. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach