varez 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2014 Wróciłem tu po paru latach zadać pytanie - i co się rzuca w oczy to niedziałające elementy strony. Przykłady: http://www.webhostingtalk.pl/opinie/firma/30-kylos-pl/ Ilość opinii - nie działa, nie pokazuje ilości tylko "opinii". Opinie z października nie wpadają w kategorię 6-12 miesięcy. W swoim profilu widzę: Aktywnych postów128 ( na dzień) Znowu brak liczby Pewnie więcej takich problemów jest, tylko nie dostrzegłem ich - a te dwie zauważyłem przez mój krótki pobyt na forum dziś.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2014 Zgłoszone do programisty, dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2014 Przy kylos.pl jest 30 opinii, z czego trochę zaimportowanych z forum (bez oceny), ile wobec Ciebie powinno być? Aktywnych postów nie kumam, liczba to 129 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2014 Aktywnych postów 999 ( na dzień) Bartek jemu chyba bardziej chodzi o ten dopisek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2014 Poprawione Edit. Od jakiegoś czasu już nie ma ilości postów per dzień, IP.Board zrezygnowało z prezentowania takich informacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach