GroupWork 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2014 Witam serdecznie proszę o wycenę dwóch domen : www.nmusic.pl i www.multigadek.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2014 ile jeszcze takich tematów założysz? Jak dla mnie te domeny nie są nic warte i nawet bym ich nie rejestrował. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joonek9 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2014 Jak wyżej niezbyt cenne domeny, np. multigadek.pl - forum o wszystkim i o niczym, skoncentruj się lepiej na konkretnej niszowej tematyce a może coś ugrasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valcoonetti13 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2014 Na bazie domen których chciałbyś zrobić wycenę, mogę wykupić co najmniej kilkadziesiąt pokrewnych za zero złotych na rok czasu. Nie wiem, do czego są Ci potrzebne, ale kupuj je w ciemno bez żadnych kosztów na rok czasu. Po roku dowiesz się, jaka jest ich cena... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach