Meyer 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2014 Witam, od jakiegoś♣ czasu strasznie brzęczy mi wiatrak na procku i dręczy to mnie strasznie, więc chciałbym go wymienić mierzyłem go ma jakies 6,8x6,8 cm i chciałbym się zapytać jakiej firmy byście mi polecili? jak i widzę w dziurkach od wentylatora zaślepki plastikowe, łatwo to się wyciąga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2014 Wiatrak? Podaj model procka lub jego podstawke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2014 Łukasz, OP chce wymienić sam wiatrak, bez radiatora. Sensowne byłoby raczej podanie modelu coolera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2014 A ja całe życie myślałem, że to wentylatory.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzejkob 9 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2014 (edytowany) Od siebie polece firme SilentiumPC. Bardzo dobry stosunek cena/jakość + polska firma :] Edytowano Kwiecień 2, 2014 przez Dzejkob (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2014 A ja całe życie myślałem, że to wentylatory.. Myślisz wentylator, piszesz "wiatrak" sugerując się OP Swoją drogą, fajnie musi wyglądać wiatrak w kompie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meyer 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2014 (edytowany) Chodziło mi tu zdecydowanie o wentylator nie wiem czemu napisałem wiatrak, przepraszam za pomyłkę. Obecny wentylator ma obroty na poziomie 3300 RPM a te na allegro widziałem miały do 2000 jest szansa znalezienie takiego szybkiego? czy najlepsza wymiana była by całego coolera? oczywiście sprawdzę fimrę SilentiumPC który mi polecił @Dzejkob @Łukasz Ostrowski amd athlon 64 x2 dual core processor 5200+ płyta: asrock N61P-S Edytowano Kwiecień 3, 2014 przez Meyer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach