Mleczarz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2014 Cześć, Nie wiem czy dobrze trafiam z moim pytaniem, jeśli nie - proszę o przeniesienie tematu do innego działu. Otóż zrobiłem dla kogoś stronkę w WordPress, stronka pięknie działa pod FF, Chrome i nowymi przeglądarkami, ale nie ładuje się pod IE8. Exploder w wersji 8 po prostu się wysypuje - pojawia się niekończąca pętla przy próbie załadowania strony, myślę że to kwestia .htaccess. Czy ktoś z Was mógłby rzucić okiem na zawartość i doradzić co dopisać, żeby sajt się załadował pod IE8? Klient bardzo nalega, żeby stronka śmigała pod "ósemką", mimo że przekonuję, że ma ona 3,75% udziału na rynku. Tak wygląda htaccess: # BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> # END WordPress Z góry dziękuję za pomoc. Mleczarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2014 To jest domyślny .htaccess z WP i on na pewno nie powoduje tego błędu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mleczarz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2014 Czy w takim razie powinienem dopisać jakąś regułę, która by mnie z tej pętli wypuściła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2014 Nie zmieniałeś czasem w WP domeny? Żaden JS Ci nie robi przekierowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mleczarz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2014 Domenę klient miał na innym hostingu, więc została przedelegowana (zmieniono rekordy NS na właściwe DNSy) na ten, na którym jest wordpress . Może w panelu administracyjnym tamtego hostingu trzeba coś dopisać? Po tym wsystkim musiałem w ustawieniach wordpresa zmienić adres strony www i wordpresa, aby strona działała. Wyłączyłem activescripting w IE8 i sajt sie odpalił, co prawda bez css. Czyli co może być przyczyną? jakaś wtyczka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2014 Raczej sam skrypt JS, wyłącz wszystko, a potem włączaj po kolei i patrz. Może też wina szablonu, który ma jakieś skrypty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mleczarz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2014 Wyłączyłem wszystkie wtyczki, a potem włączałem po kolei - TablePress bruździ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rbit 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2014 Miałem sytuacje, że IE 8-10 sam z siebie wpadał w niekończącą się pętle, na jakiejkolwiek stronie. Zwykle pomagała przywrócenie IE do ustawień fabrycznych. Testowałeś to na różnych systemach z IE 8? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mleczarz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2014 Już działa, doinstalowałem dodatek do TablePress i poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach