krojek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2014 Witam, posiadam panel blackspider (ten z hostingu gier) i mam do was pytanie co moge z takim cudem zrobić? I czy to kiedykolwiek było w necie? (skrypt) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2014 Też go mam Co możesz zrobić? Kolejny krzakowy hosting serwerów? (Jednak jak masz firmę to ruszaj oficjalnie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2014 Co to za panel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krojek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2014 (edytowany) Też go mam Co możesz zrobić? Kolejny krzakowy hosting serwerów? (Jednak jak masz firmę to ruszaj oficjalnie) A wiesz może ile osób go ma ? Co to za panel? Jedyny obrazek jaki daje google: http://hostlog.wht.pl/site_media/thumbs/http___blackspider.pl.jpg Edytowano Kwiecień 2, 2014 przez krojek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2014 Posiadanie tego panelu jest raczej nielegalne ;-) Gratuluję odwagi. Nic nie zrobisz, nawet autor nie wie jak odpalić daemona (chociaż siedzi sobie ponoć za takie sprzedaże na lewo i prawo) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2014 Ten panel ma dużo ludzi, za dużo... Ma w sobie parę miejsc, które zmyślni ludzie mogli by wykorzystać, więc przed uruchomieniem czegokolwiek na tym panelu polecam go przejrzeć i połatać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2014 Z tego co słyszałem to właściciele gonią tych co go posiadają, bo tylko oni mają prawo do jego posiadania. Na waszym miejscu nie przyznawałbym się do jego posiadania bądź znajomości choćby 1 linijki kodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2014 Z tego co słyszałem to właściciele gonią tych co go posiadają, bo tylko oni mają prawo do jego posiadania. Na waszym miejscu nie przyznawałbym się do jego posiadania bądź znajomości choćby 1 linijki kodu. Skąd masz takie info? Masz jakiś link do takiej informacji? Pytam się z ciekawości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2014 Wystarczy, że panel blackspidera był pisany wyłącznie pod ten hosting, autor siedzi teraz w więzieniu za sprzedawanie panelu na lewo i prawo mimo podpisania umowy. Do tego, jeden z właścicieli firmy pracuje w prokuraturze z tego co się dowiedziałem, ale nie jestem tego pewny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2014 Ja ten panel dostałem w mailu razem z panelami 2 innych firm (te 2 firmy używały revo). Najciekawsze, że mail od Gala i tylko z napisem "jeżeli złożysz z tego coś sensownego to daj znać" Nie złożyłem, bo mam inne ciekawsze rzeczy na głowie niż łączenie tego czegoś zwanego panelem blackspider i revo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2014 Legenda głosi, że panel pukawki jest złożony, ale to tylko legenda :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krojek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2014 A kto jest autorem tego panelu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach