kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2014 Witam, szukam programisty, który zna skrypt WHMSC. Generalnie trzeba na początek: - zainstalować od nowa - poprzenosić bazę klientów, usług - sprawdzić czy wszystko działa Wymagana Faktura/VAT. Kontakt: PW lub seo.adeptpl(at)gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2014 (edytowany) Z czego poprzenosić? Nie trzeba być programistą whmcs-a, wystarczy znajomość PHP/mysql - w whmcs i tak masz większość zakodowane , więc poprostu wrzuca sie odpowiednie zapytania do bazy - wiem bo dodawałem kilkaset klientów z DirectAdmin-a do WHMCS-a z rok temu Na kiedy to ma być zrobione? Edytowano Marzec 31, 2014 przez Marek607 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2014 (edytowany) Jaka duża jest baza i na kiedy, daj mi to info na PW. Edytowano Marzec 31, 2014 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2014 Z obecnego WHMSC. Obecny sypie sporą ilością błedów i naprawa mija sie z celem - lepiej od nowa poprawnie skonfigurować/zainstalować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2014 Co to za błędy konkretnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach