JiVen 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2014 Siema mam pytanko jak zrobić backupa swojego serwera ts3 ? a dokładniej chodzi mi oto jakie pliki wgrać z powrotem bo mam skopiowany na wszelki wypadek cały folder /home czyli tam gdzie jest ts3, boty itd tylko jak to wgrać? Kopiuje co prawda ten plik ts3server.sqlitedb ale jak restartuje serwer albo stopuje i startuje to nie da sie wejsc na serwer. help xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2014 zatrzymaj serwer, skopiuj wszystkie pliki, wystartuj serwer. Później robisz to samo tylko że z wklejaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JiVen 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2014 (edytowany) tylko, że jest jeszcze jeden haczyk bo plik ts3server.sqlitedb pochodzi z serwera 64 bitowego a teraz mam 32 bity, na razie zrobiłem tak postawiłem serwer, podmieniłem ts3server.sqlitedb w panelu zrobiłem reboot potem odpaliłem serwer ts3 i Failed to connect to server ;/ także nie mogę wszystkich plików skopiować nwm czy w ogóle jakieś tak mogę dlatego pytam Edytowano Marzec 31, 2014 przez JiVen (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2014 Spróbuj 32 bitową wersje serwera zainstalować na nowym sprzęcie, a potem tylko przekopiować to co niezbędne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2014 wystarczy ze przekopiujesz z głównego katalogu ts3- files - W nim znajdują się wszystkie avatary, ikony oraz pliki z kanałów jeśli używasz File Browser- ts3server.sqlitedb - baza całego TS3 jeśli nie używasz mysql, a SQLite Reszte możesz mieć z nowej instalacji TeamSpeak3 Server, wersja bit nie ma znaczenia. Tylko znaczenie ma jeśli system masz 32 to musisz mieć ts3 32bit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach