LuKx7 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2014 Witam, Od dłuższego czasu poszukuję skryptu (coś w rodzaju sklepu), który ułatwi mi sprzedaż produktów przez internet (przedmiot wirtualny, pobieranie pliku). Zależy mi bardzo na płatności SMS, najbardziej odpowiadają mi sklepy pod Wordpress lecz nigdzie nie można pobrać/zakupić wtyczki płatności SMS. Zwracam się z prośbą o pomoc. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat. 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2014 Skrypt:http://www.atomsms.pl/rozwiazania/sms-download/ Szukanie google pod frazami "sms download" lub "skrypt pobierz sms" nie boli .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelduda2000 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2019 Pod potrzeby idealnie się sprawdzi wtyczka Fast Micro Pay do płatności w WordPress. Plugin umożliwia: Płatny dostęp do treści, wpisów, postów, stron Płatny download ebooka i dowolnego pliku multimedialnego (dowolne rozszerzenie pliku) Płatny webinar Darowizny (moduł dla fundacji i stowarzyszeń) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach