outmc 1 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2014 Witajcie Pytanko zapewne dla wielu dość proste ale nie mam kogo zapytać . Na serwerze mam statystyki awstats Co oznacza kolumna "pages" , jak to rozumieć skoro "Number of visits" mam 342 a "pages" 835794 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2014 O ile pamiętam pages to odsłony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2014 czyli mam rozumieć że w ciągu jednego dnia strona miała 835794 ? odsłon ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2014 Na to wychodzi. Może jakiś spammer się wbił ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2014 nie wydaje mi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2014 Podaj adres strony, może sam nabijasz odsłony eh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2014 ponad 800 tyś ? mam ciekawsze zajęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach