Rixer 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2014 Witam Mam do was pyatnie jak to jest z tymi reklamami w http://www.000webhost.com/? Może polecacie jakieś inne darmowe hostingi bez reklam . Duża różnica jest między darmowymi rozwiązaniami czy chociarż by tymi płatnymi za pomocą sms premium? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2014 Hej, Darmowy i bez reklam: https://backupftp.pl/darmowe.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaziu 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2014 Marek ma rację, ja również polecam backupftp działa naprawdę dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guciu 2 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2014 Ja mogę polecić od siebie darmowy hosting DDL2 trzymam tam kilka stronek i nie można narzekać na serwery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2014 Mógłbyś podać jakąś z Twoich stron? Chciałbym zobaczyć jak wygląda sprawa z pingiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guciu 2 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2014 np: mojdom.ddl3.pl strona czysto zapleczowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sha 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2014 Ja osobiście korzystam z usług hostinger,pl, podam Ci ip z konsoli - sprawdzisz sobie ping. Mój waha się między 90-115, jednak nie mam zbyt dobrego i stabilnego łącza. No, i na nich nie narzekam, nigdy nie miałem problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dipolowy 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2014 Hostinger.pl to bardzo dobry hosting, strony działają szybko i bez problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KarolP 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2014 Dobry darmowy hosting jest również freehostia.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M43W 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2014 Przecież na 000webhost nie ma reklam, a przynajmniej nie było kiedy ja korzystałem. Każdy darmowy hosting ssie ale z 000webhost byłem swego czasu nawet zadowolony w tym sensie ze to działało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
waldke23 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2014 Na malutką stronę z kilkoma podstronami bez cms wystarczyy. Jednak jak zainstalujemy tam coś większego po miesiącu może okazać się, że zmuszają nas do wykupienia płatnego bo nasza strona nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach